Syksyn 2019 ylioppilastutkinnon tulosten julkistaminen

Ylioppilastutkintolautakunta toimittaa syksyn 2019 tutkinnon tulokset lukioille to 14.11.2019 klo 9.00.

Ylioppilastutkintolautakunta toimittaa syksyn 2019 tutkinnon tulokset lukioille torstaina 14.11.2019 klo 9.00 lautakunnan tutkintopalvelun kautta. Pisterajat julkaistaan lautakunnan verkkosivuilla.

Jokainen kokelas saa tietää omat tuloksensa Wilmasta ilmoitetusta ajankohdasta alkaen. Tulokset näkyvät myös Opetushallituksen Oma Opintopolku -palvelussa ja ovat samalla korkeakoulujen yhteisvalinnan käytettävissä. Kokelaat ovat ensisijaisesti  yhteydessä omaan lukioonsa, jos heillä on kysyttävää tuloksista.

Tutkinnon suorittaneiden ylioppilaiden nimiä ei julkaista Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilla tietosuojasyistä. Sekä lautakunnalla että lukiolla on kuitenkin oikeus antaa ylioppilaiden nimet julkaistaviksi sen jälkeen, kun lautakunta on lähettänyt lukiolle tutkinnon tulostiedot ja tietojen oikeellisuus on varmistettu. Jos kokelas ei halua nimeään julkaistavan, hänen tulee pyytää kirjallisesti sekä lukiota että lautakuntaa poistamaan nimensä julkaistavaksi tarkoitetusta nimilistasta. Pyyntö on esitettävä hyvissä ajoin ennen tulosten valmistumista.