Opiskele ja kokeile osuuskuntatoimintaa

Alla on tiedote uusista osuuskuntaopinnoista, jotka on maksuttomasti tarjolla Lapin AMKin avoimen amkin opinnoissa. Sopivat oikein hyvin myös lukiolaisille, jotka opintojen aikana (marraskuu 2020 – toukokuu 2021) täyttävät 18 vuotta. Näissä pääsee opiskelemaan perusasiat osuuskunnasta, pääsee jäseneksi alueen osuuskuntaan ja saa kokeilla myydä omia tuotteita ja palveluita, joka voi olla jotain hyvin pientäkin - siivousapua, koiranhoitoa, villasukkia, leivonnaisia, mitä vaan! Kyseessä on oikein matalan kynnyksen homma, ei tartte olla valmiita ideoita, riittää jos on kiinnostunut. Tässä voi siis tienata vähän rahaa, kokeilla yrittäjyyttä ja saattaahan siitä syntyä jopa kesätyö tulevaksi kesäksi 2021.

Terveisin
Marjo Jussila

***

Marjo Jussila
TaM | M.A.
Projektipäällikkö | Project Manager
Lapin AMK
Kauppakatu 58, FI-95400 Tornio
Tel. +358 (0) 50 461 1355

Pohjoista tekoa – The Northern Factor


Lapin AMKissa käynnistyy marraskuussa uudet osuuskuntaopinnot!

Cooperative Campus -osuuskuntaopinnot (5 op) on tarkoitettu 18–29 -vuotiaille nuorille.

Opintojakson sisällöt:

OPISKELLAAN PERUSASIAT OSUUSKUNTATOIMINNASTA JA YHTEISÖTALOUDESTA
SUUNNITELLAAN OMAA LIIKETOIMINTAA YHDESSÄ MUIDEN KANSSA
KOKEILLAAN LIIKEIDEAA OLEMASSA OLEVAN OSUUSKUNNAN JÄSENENÄ
MAHDOLLISUUS VERKOSTOITUA KANSALLISESTI JA KANSAINVÄLISESTI

Opinnoissa käydään läpi osuuskuntaa yritysmuotona, minkä jälkeen pääset kehittämään omaa liikeideaa yksin, parin kanssa tai ryhmässä.  Opintojen ajaksi pääset olemassa olevan osuuskunnan jäseneksi ja saat kokeilla liikeideaa käytännössä. Teemme yhteistyötä Tekevä Lappia osuuskunnan sekä Kemin osaajien osuuskunnan kanssa.

Opinnot suoritetaan pääosin verkossa opiskellen ja ryhmäohjaukseen osallistuen. Opintojakso käynnistyy tiistaina 3.11.2020 klo 13-15 (Adobe Connect) ja muut tapaamiset sovitaan ryhmän kesken. Opintojen kesto on 3.11.2020-31.5.2021. Opintoihin ilmoittaudutaan avoimen amkin kautta: https://meerkado.fi/apply/3304701/cooperative-campus-osuuskuntaopinnot-5-op-avoin-amk-syksy-2020

Jos oman liiketoiminnan kehittäminen tai osuuskunnan kautta työskentely kiinnostaa, ilmoittaudu mukaan!

Lisää tietoa opinnoista:

Marjo Jussila, projektipäällikkö