Minervakirjasto muuttuu omatoimikirjastoksi 1.1.2021

Tiedoksi teille sinne lukioon, että Minervakirjasto Torniossa muuttuu vuoden alussa omatoimikirjastoksi. Tiloja pääsevät käytännössä käyttämään vain Lapin AMKin ja Lapin yliopiston opiskelijat ja henkilökunta. Valitettavasti lukion opiskelijoilla ja henkilökunnalla ei ole enää mahdollisuutta käydä Minervakirjastossa. Lainoja voi kuitenkin palauttaa Minervan palautusluukkuun ja kirjastokortti pysyy edelleen voimassa. Alla olevassa tiedotteessa kerrotaan tarkemmin, millaisia palveluja Lapin korkeakoulukirjastosta jatkossa saa. Toivotaan, että mukava yhteistyömme jatkuu jossain muodossa.

terveisin

Annamari Pudas

 

Tiedote Lapin korkeakoulukirjastosta                                                                  21.12.2020

Tornion Minervakirjasto muuttuu 1.1.2021 alkaen omatoimikirjastoksi. Kirjastoa voivat käyttää kulkukortilla Lapin AMKin ja Lapin yliopiston opiskelijat ja henkilökunta. Minervakirjastossa ei ole henkilökuntaa paikalla.

Kirjaston käyttö muille asiakkaille

Kirjastokortti

Jos sinulla on LUC-kirjaston kirjastokortti, se on edelleen voimassa. Voit asioida Kemissä Kosmoskirjastossa sekä Rovaniemellä Yliopistokirjastossa ja Arktisen keskuksen kirjastossa. Voit myös hankkia kirjastokortin täyttämällä asiakastietolomakkeen ja noutaa korttisi esimerkiksi Kosmoskirjastosta.

Lainat

Jos sinulla on nyt lainoja LUC-kirjastosta, voit pitää niitä edelleen. Voit uusia lainat LUC-Finnassa. Jos uusiminen ei onnistu ja tarvitset lainoja edelleen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Varaukset

Voit varata lainoja LUC-Finnassa, mutta noutopaikkana ei voi olla Minervakirjasto, vaan joku muu toimipisteemme.

Palautukset

Voit palauttaa lainasi Minervakirjaston palautusluukkuun. Luukku löytyy sisäpihan puoleisen ulko-oven vierestä, Lappian päärakennusta vastapäätä.

Kaukolainat

Kaukolainoja voit tilata kaukolainalomakkeella Kosmoskirjastoon. Kaukolainaus on maksullista, tutustu palveluhinnastoomme.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelua on saatavilla Kemissä Kosmoskirjastossa sekä Rovaniemellä Yliopistokirjastossa ja Arktisen keskuksen kirjastossa. Katso tarkemmat aukioloajat.

Etänä palvelemme

Jos sinulla on kysyttävää kirjaston käyttöön liittyvistä asioista, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Lisätietoja muutoksesta: Maija Koponen [email protected] p: 040 864 9297

Ystävällisin terveisin

Lapin korkeakoulukirjasto

Annamari Pudas

tietoasiantuntija / Information Specialist

Lapin korkeakoulukirjasto / LUC Library
Tietokatu 1

94600 Kemi
[email protected]

puh / tel. +358 40 5750937