Aamu- ja iltapäivätoiminta (APIP)

Kivirannan koulun aamu- ja iltapäivätoiminta (APIP) lv. 2023 - 2024.
Hoitopäivät ilmoitettava AINA myös sähköisen linkin kautta viikkoa ennen kuun vaihtumista, vaikka olisi jo ilmoittanut päivät muulla tavoin.
Kivirannan koulun hakuaika TULEVAN lukuvuoden 2024 - 2025 aamu- ja iltapäivätoimintaan on alkanut, hakuaika päättyy pe 31.5.2024 (hakulomake ym. tiedot tiedotteen alaosassa)!
Päivitetty tiedote 1.2.2024.

APIP-toiminta lukuvuonna 2023 - 2024

Toiminta on tarkoitettu 1. - 2. vuosiluokan oppilaille, joiden vanhemmat ovat työssä tai opiskelemassa. Toiminta on avoinna jokaisena koulupäivänä (paitsi ei lauantaiksi tai sunnuntaiksi osuvina koulupäivinä, esim. kevätlukukauden päätöspäivänä).

Päiväkohtaiset APIP-hoitoajat ilmoitettava AINA sähköisesti viikkoa ennen kuun vaihtumista:

APIP-hakulomake ym. löytyvät tämän tiedotteen alaosasta. Hakemus APIP-toimintaan on tehtävä joka lukuvuosi erikseen. 

Aamu- ja iltapäivätoiminnan aikataulu

Voit tutustua tarkemmin Kivirannan koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelmaan, jossa on kuvattu meidän arvot, tavoitteet ja toiminta-ajatus sekä kerrotaan toiminnan järjestämisestä, seurannasta ja arvioinnista. 


Iltapäivätoiminnan maksu on 1 - 10 käyntikerrasta 45 € ja yli 10 käyntikerrasta 75 €/kk, hintoihin sisältyy välipala.

Aamupäivätoiminnan maksu on 30 €/kk, hintaan sisältyy aamupala.

Lisätietoja (ja hakemuksia ym.) saa Kivirannan koulun kansliasta, puh. 050 597 1648, kivirannan.koulu(at)tornio.fi (henkilötietoja ei sähköpostitse).


Huomaa: ennen APIP-hoitoaikojen ilmoittamista pitää olla tehtynä varsinainen APIP-hakemus ja siitä pitää olla tehtynä rehtorin päätös. Vanhemmat varaavat ajat kuukausittain. Joka kuukaudelta täytettävä uusi sähköinen ilmoitus; ei saa korjata/muuttaa vanhan päälle. Varatuista ajoista tulee kopio ilmoittajan sähköpostiin ja sähköpostissa olevasta linkistä pääsee myös muokkaamaan aikoja.

Apip-hoitopäivät tulevalle kuukaudelle pitää ilmoittaa viikkoa ennen kuun vaihtumista. Hoitopäivät ilmoitetaan sähköisellä hoitopäiväkalenterilla. Jos hoitopäivä peruuntuu, tulee siitä ilmoittaa aamu- & iltapäivätoimintaan joko paikan päällä tai soittamalla/tekstiviestillä (ap puh. 050 569 3627 ja ip puh. 0400 236 971 sekä lapsen opettajalle. Peruuttaminen on välttämätöntä, jotta ohjaajat tietävät, keitä lapsia tulisi olla paikalla. 

Jos hoitopäivää ei ole peruttu, eikä lapsi saavu apip-toimintaan, herää apip-toiminnassa huoli ja toimenpiteet lapsen löytämiseksi. Jos peruuttaminen jää tekemättä, lasketaan se yhdeksi hoitopäiväksi ja huomioidaan laskutuksessa. Laskutus tapahtuu toteutuneiden hoitopäivien mukaisesti. 


Kivirannan koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan linkit esitteisiin ja hakemukseen lv. 2023 - 2024: 


Kivirannan koulun hakuaika tulevan lukuvuoden 2024 - 2025 aamu- ja iltapäivätoimintaan on alkanut, hakuaika päättyy pe 31.5.2024. Ohessa Kivirannan koulun linkit esitteisiin ja hakemukseen tulevalle lv. 2024 - 2025: